Personale Kontoret ApS

VORES VIKARER

Vi tilbyder flere forskellige typer vikariater, som du kan vælge imellem. Det kan være vikariater indenfor produktion, rengøring, metalindustrien, pakke og plukke og administration.

Vi har vikariater af varierende varighed, alt efter vores kunders behov.

Nogle vikariater kan vare blot 4 timer, hvor vores medarbejdere træder til for at dække en kortvarig mangel på arbejdskraft. Andre vikariater strækker sig over flere uger eller måneder, hvor vores medarbejdere træder til som midlertidige vikarer ved længerevarende fravær eller under travle perioder.

Mange af vores vikariater ender faktisk med at blive til fastansættelser fordi vi har fundet det rette match og virksomheden derfor ønsker at beholde medarbejderen.

Vil du gerne blive en del af vores team, så tryk på linket nederst på siden. Herefter kontakter vi dig og inviterer dig til en personlig samtale.

Når du kommer til samtale hos os, vil vi spørge ind til dine kompetencer og tidligere beskæftigelser. Vi er interesserede i at få indsigt i dine ønsker og mål for dit arbejdsliv både på kort, mellem og lang sigt. Dette kan hjælpe os med at finde det rette match mellem dig og en virksomhed.

Hvis du har spørgsmål før du opretter en profil hos os, så er du velkommen til at ringe til os på 87 93 15 00

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at finde det rette vikariat.

Sammen skaber vi arbejdsglæde