Personale Kontoret ApS

Mangler du kvalificeret arbejdskraft?

Personalekontoret ApS leverer personale i det Midt- og Østjyske. Med hovedkontor i Hørning, servicerer vi vores kunder i hele området med fleksibel arbejdskraft. Om du skal bruge vikarer i en kortere eller længere periode, eller om du skal have fastansat en ny medarbejder, så er det os du skal kontakte, vi er kendte for at levere stabil og kvalificeret arbejdskraft.

Vi leverer personale indenfor mange områder som: Produktion, kontor, fødevarer, lager, pakkeri, industri, elektronik, jern & metal, jord & beton, byggeri, er du i tvivl om vi kan hjælpe dig så ring.

Vikarassistance

Vi har stor aktivitet omkring produktion & fødevarervirksomheder, hvor vi leverer vikarer der arbejder i døgndrift. Vi arbejder med rigtig mange ordreproducerende virksomheder, hvor der kan opstå akutte behov, og derfor har vi altid døgnbemanding på telefonen.

Fastansættelser

Lad os hurtigt finde en velkvalificeret medarbejder, der er interesseret i fastansættelse og spar en meget ressource- og tidskrævende rekruttering. Jo bedre du er til at beskrive stillingen og arbejdsforholdene, jo større chance er der for at vi finder den helt rette person til din virksomhed.

Du får flere emner at vælge imellem, og du vælger selv, hvor mange kandidater du ønsker til interview. Ansæt den bedst egnede – en enkel fremgangsmåde til en pris, der formentlig er lavere end den, du tidligere brugte til stillingsannoncer. Mange af vore kunder har erfaret, at der er masser af tid og penge at spare på denne service. Ovenstående service kan naturligvis udvides med test, referencetagning og udarbejdelse af stillingsannoncer. Alt til faste priser, når vi har vurderet opgavens karakter og omfang.

Try & Hire

I mange tilfælde kan kan det være en fordel at bruge et Try-Hire forløb til at afklare om personen er den rigtige til jeres virksomhed, efter en periode som vikar kan personen fastsættes uden ekstraomkostninger for virksomheden.

Kontakt os på 8793 1500