Rekruttering

Rekruttering?

Hvad er den rette måde for Jeres virksomhed ?
Hvem kender ikke til situationen, at man modtager en opsigelse fra en medarbejder? Eller virksomheden vokser og har brug for flere ansatte? Uanset grunden er det ofte forbundet med store omkostninger at skulle ansætte nyt personale. Ikke kun økonomisk, men rekruttering og oplæring er også ressourcekrævende. Derfor er det vigtigt, at I får ansat den rigtige første gang.

I har måske selv forsøgt, og det kan jo være, at I:

  • Er blevet overvældet af ansøgninger og gerne vil have en håndsrækning.
  • Måske ikke har fået den helt rigtige ansøgning.
  • Kunne få arbejdet gjort hurtigt ? lettere ? og professionelt ved vores hjælp.


Under alle omstændigheder sætter vi en ære i at løse jeres bemandingsbehov med erfaring, ekspertise og personligt samarbejde i højsæde. Vores brede palette af muligheder gør at vi kan tilpasse rekrutterings-processen, så den passer 100% til jeres virksomhed.

Personaleudvælgelse/fastansættelse:
Når vi finder en medarbejder til fastansættelse beregner vi kr. 8.000 for ufaglært personale og 12.000 for faglært personale. Desuden giver vi gode priser på alle andre personaleudvælgelser. Prisen inkluderer udvælgelse, indhentning af referencer, fremsendelse af kandidatpræsentationer og garanti (1 måned for ufaglært og 3 måneder for faglært). Finder vi ikke den rette medarbejder, har I ikke nogen udgift.
Har i spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os.

Kvalitet er for os: Den rette person på rette sted til rette tid.
Derfor yder vi dig blandt andet den service at stå til rådighed fra tidlig morgen til sen aften.

Retur